Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

15/9/2014
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΤΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!



Ύστερα από είκοσι πέντε σχεδόν χρόνια, ο Σκουτάρος αποκτά και πάλι την έντυπη η φωνή του. Με την ευγενική χορηγία του συγχωριανού μας Αλέκου Σπ. Τράικου, εκδίδεται ξανά η εφημερίδα Σκουταριώτικα Νέα. Το πρώτο τεύχος αναμένεται στις αρχές του Οκτωβρίου. Σε πρώτη φάση την εφημερίδα θα περνούν τα μέλη της Εστίας Τεχνών Σκουτάρου. Ο σκοπός και η ευγενική φιλοδοξία μας όμως είναι να μπει σε κάθε Σκουταριώτικο σπίτι σε όλο τον κόσμο.

Γι αυτό το λόγο το Δ.Σ. της Εστίας, κάνει έκκληση προς όλους, να μας στείλουν όσες Διευθύνσεις χωριανών έχουν. Επίσης, καλούμε κάθε Σκουταριώτη να εγγραφεί στην Εστία μας. Έτσι θα λαμβάνει αυτόματα κάθε δύο μήνες και τα Σκουταριώτικα Νέα.



ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές όσων βρίσκονται μακριά από το χωριό μας, μπορεί να γίνουν με δύο τρόπους: Είτε με ταχυδρομική επιταγή στο όνομα: 

Μιχάλης Γεωργέλλης
 Σκουτάρος Λέσβου
 81109 

(ταμίας μας Εστίας), είτε με τραπεζικό έμβασμα στο λογαριασμό της Εστίας, τον αριθμό του οποίου θα πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. μέσω μηνύματος στο τηλέφωνο +306972690636. Ακόμη όποιος θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο mail μας:


Η ετήσια συνδρομή είναι 20 ευρώ.



ΑΡΘΡΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Κάτι ακόμα το οποίο ζητάμε από τους Σκουταριώτες, είναι να μας γράψουν για όποιο θέμα θέλουν, στη διεύθυνση: 

Εμμανουήλ Τράικος
Σκουτάρος Λέσβου
81109 

(γραμματέας Εστίας) ή στο mail μας. Η εφημερίδα μας θα είναι η φωνή όλων των Σκουταριωτών!



ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στο πλαίσιο της διάδοσης της εφημερίδας μας, αντιπροσωπεία του Συλλόγου, θα βρεθεί στις αρχές Οκτώβρη στο λεκανοπέδιο Αττικής όπου προγραμματίζονται δύο τουλάχιστον συναντήσεις με Σκουταριώτες της Αθήνας και του Πειραιά. Σχετική ανακοίνωση θα γίνει σε λίγες μέρες. Όλοι μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε στο χωριό μας την αίγλη και τη λάμψη που του αξίζει!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας ...